feestzaal
feestzaal - De zaal kan ook makkelijk 200 man aan.
Kan ik een optie nemen. Je kunt altijd vrijblijvend 2 weken een optie op jouw feestdatum nemen, als we na 2 weken niets van je horen dan houden wij ons het recht voor de locatie aan iemand anders te verhuren.
Restaurant en feestzaal Maastricht, Cadier en Keer Pastory.
Nathalie Vermeulen verzorgt alles tot in de puntjes in feestzaal Salle des fêtes. Of het nu gaat om een totaal verzorgde bruiloft van A tot Z, jubileum, vergadering, personeelsfeest, babyshower, receptie of galadiner. Met de prachtige zaal, buitenterras en ruime parkeerplaats is een hoop mogelijk.
Feestzaal Noord-Brabant De Nationale Locatie Site.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Noord-Brabant, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere locaties in Noord-Brabant voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Noord-Brabant gevonden. meer informatie
breda
Feestzaal Hotel Princeville.
Boek een feestzaal. Indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden bij een feestzaal, kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: 31 76 522 60 55. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.
webdesign rotterdam
Feestzaal Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Dankzij onze uitstekende liggen van de feestzaal in Rotterdam is er ook de mogelijkheid om uw evenement met een actieve outdoor activiteit te combineren. Hierbij kunt u denken aan suppen, zeilen of klimmen, waarmee uw evenement onvergetelijk wordt. Ja, ik wil een Feestzaal in Rotterdam huren!
schoorsteenveger lier
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Feestzaal De Jachthoorn in Sint-Truiden kreeg recent een grondige opknapbeurt, Tim Micheline zijn trots u de vernieuwde feestzaal voor te stellen. Zij zijn dan ook ter uwer beschikking voor allerlei faciliteiten, gaande van: Huwelijken Familiefeesten Babyborrels Bedrijfsfeesten Recepties Verjaardagsfeesten Communiefeesten Doopfeesten Koffietafels Jubileums Indien u dat wenst regelen zij voor u de ceremoniemeester, DJ, kinderanimatie, Kortom, alles op maat naar uw wensen om uw feest zorgeloos te laten verlopen.
oudenburg
Feestzaal.
Route naar de Tipmast google. Voor het houden van een feest, receptie, huwelijksfeest of jubileum heeft u met onze feestzaal de juiste accommodatie. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd door de oneindige mogelijkheden die we op culinair gebied kunnen bieden.
rijschool nieuwegein
Home Feestzaal De Waeg.
Bij de Waeg kunt u in besloten sfeer terecht met uw gezelschap. Alles is af te stemmen op uw wensen, dat staat voorop. Naast de functie van feestzaal is onze locatie ook uitermate geschikt om te vergaderen met uw gezelschap.
internetbureau rotterdam
Cafe Feestzaal Boostenhof Gastvrijheid, Kwaliteit Service in Boekend-Venlo.
Een bedrijf waar we zelf onnoemelijk trots op zijn en dat al tientallen jaren naar volle tevredenheid voor bedrijven en particulieren een degelijke partner is! Navigeer met uw muis door het bedrijf, de pijlen geven de diverse routes weer. Café Feestzaal Boostenhof.
silhouette alta
Feestzaal Thoes.
Uw feestje thoes. Feestzaal Thoes is uitermate geschikt voor het houden van feesten en partijen. Of u nu voor 30 personen of voor 100 personen iets wilt organiseren, met of zonder personeel, met of zonder buffet of misschien wel een walking dinner.
Rotterdam
Feestzaal Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Een versierde feestzaal in Batavia, Nederlands-Indië, in 1893. Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant.
zaandam

Contacteer ons